Lirik Lagu Hello - Hunny Madu feat. Aman RA

Lirik Lagu Hello - Hunny Madu feat. Aman RA


Hello tak nak jawab?
Okay then that’s cool
Hello I call lagi
I still tunggu you
Hello... hello... hello?
Bergetar suara bila terdengar suaramu

Ooh bila terdengar
Alarm ku berbunyi aku
Lantas bangun & terfikirmu
Ooh sampai ke malam
Dalam kesibukan aku
Aku tetap kan menunggumu

Ooooh aku takkan rela (aaah ahh)
Walau beribu batu

Hello tak nak jawab?
Okay then that’s cool
Hello I call lagi
I still tunggu you
Hello... hello... hello?
Bergetar suara bila terdengar suaramu

Bae, you call tak habis-habis kenapa
Asyik tanya ngan sapa asyik tanya kat mana
Macam tak tahu kerja I ke sini ke sana
Tak kuasa nak layan you punya mengada
OK, I tahu sebelum kita couple
Dulu-dulu I ada, banyak gila skandal
Tapi itu pun semua dah settle
Actually I sendiri pun taknak trouble
Anyway cuba la u rilek sikit
Asyik jeles memanjang mana tak hati sakit
Baby manja intan payung hatiku
Terima kasih menceriakan lagi hariku
But now I gotta go tolong understand
Hampir terlupa B kejap lagi ada plan
You I dah kena letak telefon
Apa dia? Berbual malam nanti okay cun

Walau beribu batu...

Hello tak nak jawab?
Okay then that’s cool
Hello I call lagi
I still tunggu you
Hello... hello... hello?
Bergetar suara bila terdengar suaramu

Hello

Lirik Lagu Aman RA / Hunny Madu :

Lirik Lagu Hello - Hunny Madu feat. Aman RA
Silakan untuk share

Lirik Lagu Hello - Hunny Madu feat. Aman RA

Setiap senikata lirik lagu yang terkandung di dalam blog ini hanya untuk tujuan pengenalan dan pendidikan sahaja.
Hakcipta adalah kepunyaan pengarang, karyawan, artis dan label muzik masing-masing. Sokonglah industri muzik nusantara dengan membeli produk original di pasaran atau memuat turun lagu/nada dering secara sah di internet.

All lyrics are property and copyright of their actual owners and provided for educational purposes and personal use only.

Blog http://liriklagubaik.blogspot.com/ tidak pernah berkongsi file apapun. Kami hanya menulis lirik lagu.

Blog http://liriklagubaik.blogspot.com/ never shared any files. We just write lyrics.

Silakan Komen Untuk "Lirik Lagu Hello - Hunny Madu feat. Aman RA"

Post a Comment

Jika terdapat kesilapan pada lirik lagu ini, kami sangat mengalu-alukan anda untuk memberikan pembetulan pada ruangan komen ini.
Terima Kasih.