Lirik Lagu Mahu - Tiga Swagger feat. Cat Farish & Ronnie Hussein

Lirik Lagu Mahu - Tiga Swagger feat. Cat Farish & Ronnie Hussein


Cuba kau mengerti
Carakulah ku yang begini
Aku bukan seorang yang lupa diri
Kalau single ku dah lama mati
Hey ladies
Kan ku selebriti
Agar pandai dah ku lali
Segala yang dicari dinanti hanyalah naik pentas dan trofi

Berdirikan mu semula
Mahukan kita bersama
Jangan pergi ke mana mana
Ego kita pastikan reda

Berdirikan mu semula
Mahukan kita bersama
Jangan pergi ke mana mana
Ego kita pastikan reda

Jom
Beb girl
Fahami situasiku
Kawal cemburu
Hanya untuk biru
Langkah ku sekeliling
Makin ku laju
Harap relax je menungguku

Ski ku melekat
Masih buka sendiri
Tangisan mu hebat
Buat ku susah hati

Lajunya nadi
Tak sabar tunggu esok hari
Mata pun lari
Pasti lekas aku kembali

Mungkin caraku begitu
Menggangu emosi dirimu
Menggoreskan hatimu
Dan memerahkan matamu

Lirik Lagu Cat Farish / Ronnie Hussein / Tiga Swagger :

Lirik Lagu Mahu - Tiga Swagger feat. Cat Farish & Ronnie Hussein
Silakan untuk share

Lirik Lagu Mahu - Tiga Swagger feat. Cat Farish & Ronnie Hussein

Setiap senikata lirik lagu yang terkandung di dalam blog ini hanya untuk tujuan pengenalan dan pendidikan sahaja.
Hakcipta adalah kepunyaan pengarang, karyawan, artis dan label muzik masing-masing. Sokonglah industri muzik nusantara dengan membeli produk original di pasaran atau memuat turun lagu/nada dering secara sah di internet.

All lyrics are property and copyright of their actual owners and provided for educational purposes and personal use only.

Blog http://liriklagubaik.blogspot.com/ tidak pernah berkongsi file apapun. Kami hanya menulis lirik lagu.

Blog http://liriklagubaik.blogspot.com/ never shared any files. We just write lyrics.

Silakan Komen Untuk "Lirik Lagu Mahu - Tiga Swagger feat. Cat Farish & Ronnie Hussein"

Post a Comment

Jika terdapat kesilapan pada lirik lagu ini, kami sangat mengalu-alukan anda untuk memberikan pembetulan pada ruangan komen ini.
Terima Kasih.