Lirik Lagu Boneka Abdi

Lirik Lagu Boneka Abdi


Abdi teh ayeuna gaduh hiji boneka
Teu kinten saena sareng lucuna
Ku abdi di erokan, erokna sae pisan
Cing mangga tingali boneka abdi

loading...

Lirik Lagu Indonesia :

Lirik Lagu Boneka Abdi