Lirik Lagu Kebacut Kangen - Via Vallen

Lirik Lagu Kebacut Kangen - Via Vallen


Senajan aku rung sue kenal sliramu
Sing tak rasakke tansah kelingan esemmu
Rino lan wengi angel merem mripatku
Rabiso turu mergo kebacut kangenku

Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
Tentrem atiku tansah pingin ning dadamu
Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
Leleh atiku ra kedip nyawang esemmu

Senajan aku rung sue kenal sliramu
Sing tak rasakke tansah kelingan esemmu
Rino lan wengi angel merem mripatku
Rabiso turu mergo kebacut kangenku

Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
Tentrem atiku tansah pingin ning dadamu
Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
Leleh atiku ra kedip nyawang esemmu

Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
Tentrem atiku tansah pingin ning dadamu
Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
Leleh atiku ra kedip nyawang esemmu

loading...

Lirik Lagu Via Vallen :

Lirik Lagu Kebacut Kangen - Via Vallen