Lirik Lagu Sabar Kelara Lara - Pendhoza

Lirik Lagu Sabar Kelara Lara - Pendhoza


Sabar kelara-lara amergo sliramu lungo
Raiso tepa slira, kowe lungo ro wong liyo

Sabar kelara-lara amergo sliramu lungo
Raiso tepa slira, kowe lungo ro wong liyo
Opo aku iki ora sugih banda
Yen kui alesanmu, aku ikhlas lan nerima
Yen kelingan sliramu marake sirah ngelu
Koe nglungani aku pisah marang awakku
Lunga tanpo alesan, gawe aku kelaran
Dasare koe payu opo pancen gampangan

Dalan tresnaku bundet, pikiranku wes ruwet
Mending ngelalekke, golek tresna sing liyane
Yen sambat karo kanca, enenge mung kon sabar
Atiku dudu bata sing ra gampang iso ambyar

Sabar kelara-lara amergo sliramu lungo
Raiso tepa slira, kowe lungo ro wong liyo
Opo aku iki ora sugih banda
Yen kui alesanmu, aku ikhlas lan nerima

Sabar ikhlas nerima, yo wes ora popo
Yen pancen kui jodone yo mesti dibalekno
Jane atiku lara ning ora popo
Kabeh iki tak tampa salahmu tak ngapuro

Rasa ning njero dada ngampet loro
Koe malah lunga, lunga karo wong liyo
Opo pancen dalane koe dudu jodohku
Duh gusti paringono dalan padang mring hambamu

Sabar kelara-lara amergo sliramu lungo
Raiso tepa slira, kowe lungo ro wong liyo
Opo aku iki ora sugih banda
Yen kui alesanmu, aku ikhlas lan nerima

Sabar kelara-lara amergo sliramu lungo
Raiso tepa slira, kowe lungo ro wong liyo
Opo aku iki ora sugih banda
Yen kui alesanmu, aku ikhlas lan nerima

Opo aku iki ora sugih banda
Yen kui alesanmu, aku ikhlas lan nerima

loading...

Lirik Lagu Pendhoza :

Lirik Lagu Sabar Kelara Lara - Pendhoza