Lirik Lagu #GerakLu - SSK & Aman RA

Lirik Lagu #GerakLu - SSK & Aman RA


Gerak lu.. Pape roger, pape roger
Gerak lu.. Pape roger, pape roger
Gerak lu.. Pape roger, pape roger
Gerak lu.. Pape roger, pape roger

Bawak kawan masa hujan, aku bawak rahmat
Nampak taik aku, ramai orang buat hajat
Sembah daulat, aku datang dengan kerabat
Dah tak minat buat, skarang buat untuk peminat

Style aku serat, berat dah nak serat
Kena start diet serat, tak kurus walau ramai ambik berat
SSK tak hilang, tapi tengah berehat
Gerak lu pape roger, kalau ada yang dah boleh gugat

Esok akan lagi baik, aku pasti..
Yang dikejar tak dapat, aku pasti..
Yang terjumpa dapat balik, aku pasti..
Buat buat buat lagi tapi skarang gua kena.. 

Gerak lu.. Pape roger, pape roger
Gerak lu.. Pape roger, pape roger
Gerak lu.. Pape roger, pape roger
Gerak lu.. Pape roger, pape roger

Jangan tengok atas confirm tak hujan, gua yang meludah
Serius 15k, tak luak, tak susah, semua ok alhamdulillah
Terima kasih tunjuk apa yang senang, apa yang susah
Rezeki gua ikut yang wajib tak tertinggal yang sunnah 

Bila artis keluar negara, semua orang bukak mata
Aku masuk AIM, takde label serius selamba
Memang indie dari dulu, tapi kelmarin ada label
Sekarang dah takde, telah pun tersusun
Sekarang segala peratus aku handle dan.. 

Esok akan lagi baik, aku pasti..
Yang dikejar tak dapat, aku pasti..
Yang terjumpa dapat balik, aku pasti..
Buat buat buat lagi tapi skarang gua kena..

Gerak lu.. Pape roger, pape roger
Gerak lu.. Pape roger, pape roger
Gerak lu.. Pape roger, pape roger
Gerak lu.. Pape roger, pape roger

Di dalam ada musuh, di luar ada musuh
Di sana ada musuh, di sini ada musuh
Mulut jangan busuk, hati jangan busuk
Biar cahaya tusuk, muka macam susuk 

Kufur ikatan sebelas simpul, dan
Kesudahannya tak berkesimpulan
Hati jika hitam, basuh cepat
Tujuh puluh ribu mansuh empat
Makin hari, makin aku, makin mati
Makin cari, makin mahu, makin tapi


Mungkin anda suka yang ini juga:

Lirik Lagu #GerakLu - SSK & Aman RA
Silakan untuk share

Lirik Lagu #GerakLu - SSK & Aman RA

Setiap senikata lirik lagu yang terkandung di dalam blog ini hanya untuk tujuan pengenalan dan pendidikan sahaja.
Hakcipta adalah kepunyaan pengarang, karyawan, artis dan label muzik masing-masing. Sokonglah industri muzik nusantara dengan membeli produk original di pasaran atau memuat turun lagu/nada dering secara sah di internet.

All lyrics are property and copyright of their actual owners and provided for educational purposes and personal use only.

Blog http://liriklagubaik.blogspot.com/ tidak pernah berkongsi file apapun. Kami hanya menulis lirik lagu.

Blog http://liriklagubaik.blogspot.com/ never shared any files. We just write lyrics.

Silakan Komen Untuk "Lirik Lagu #GerakLu - SSK & Aman RA"

Post a Comment

Jika terdapat kesilapan pada lirik lagu ini, kami sangat mengalu-alukan anda untuk memberikan pembetulan pada ruangan komen ini.
Terima Kasih.