Lirik Lagu Sing Biso - Vita Alvia

Lirik Lagu Sing Biso - Vita Alvia


Mulo sun sing biso
Sun sing biso nyepuro riko
Ati wis sing biso
Yo sing biso nerimo riko

Sing sepisan riko natoni roso
Bolak balik riko njalok sepuro
Wis entek alasan osing ketahan
Ati wis jeru kelaran

Sing kuat maning isun wis warang
Ulah riko wis kebangetan
Kudu kelendi isun kentekan akal
Kepaksan isun riko tinggal

Mulo sun sing biso
Sun sing biso nyepuro riko
Ati wis sing biso
Yo sing biso nerimo riko

Mulo sun sing biso
Sun sing biso nyepuro riko
Ati wis sing biso
Yo sing biso nerimo riko

Sing sepisan riko natoni roso
Bolak balik riko njalok sepuro
Wis entek alasan osing ketahan
Ati wis jeru kelaran

Sing kuat maning isun wis warang
Ulah riko wis kebangetan
Kudu kelendi isun kentekan akal
Kepaksan isun riko tinggal

Mulo sun sing biso, sun sing biso nyepuro riko
Ati wis sing biso, yo sing biso nerimo riko


Lirik Lagu Vita Alvia :

*Disclaimer: All lyrics are property and copyright of their actual owners and provided for educational purposes and personal use only.